IT-tuki

Ulkoistuksella huoleton käyttökokemus

Ulkoista yrityksesi IT-tuki Triuvarelle

Huoleton Premium on Triuvaren ratkaisu IT-ongelmien poistoon. Yhdellä kuukausihinnalla toimimme organisaatiosi ulkoistettuna IT-osastona ennaltaehkäisten ongelmia. Saat yhdestä yhteyspisteestä ylläpito- ja vianselvityspalvelun ilman käyttörajoituksia.

Palveluun sisältyy mobiililaitteiden ja liittymien hallinta, työasemien ja palvelinten ylläpito, ajantasainen dokumentaatio organisaation IT-ympäristöstä sekä rajoittamaton määrä loppukäyttäjätukea kaikissa IT-puolen ongelmissa, kuten tulostus- ja verkko-ongelmissa. Pidämme huolta siitä, että käytössä olevat laitteet ovat takuun piirissä ja kun uusia välineitä tarvitaan, kilpailutamme ja vertailemme tarpeeseen parhaiten sopivat laitteet.

Saat käyttöösi koko 30-henkisen tiimimme osaamisen eivätkä lomat tai sairastelut vaaranna IT-palvelun saatavuutta. Nimeämme organisaatiollesi asiakasvastaavan ja teknisen vastaavan, joiden vastuulla on pitää IT-ympäristönne mahdollisimman ongelmattomana.

Huoleton Premium on saatavissa kaikenkokoisiin ympäristöihin – myös niihin, joissa oman IT-henkilön palkkaaminen olisi mahdotonta. Hinnoittelu muodostuu laitteiden ja toimipisteiden määrän mukaan ja kulut ovat näin ollen täysin budjetoitavissa etukäteen. Esimerkiksi viiden työaseman ja viiden mobiililaitteen toimistossa palvelun kuukausihinta on 314,35 €.

Triuvareen luottavat mm.
Suomen Partiolaiset
GoGo Liikuntakeskus
Voglia

Triuvare on tamperelaisten veljesten Toni ja Timi Rantasen vuonna 2005 perustama ICT-palveluyritys. Palvelemme kaikissa IT-asioissa asiakkaitamme ympäri Suomen sekä rajojen ulkopuolellakin. Fyysisesti toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla, mutta notkeiden etäyhteyksien avulla hoidamme asiakkaiden asiat kuntoon missä päin tahansa!

Lue lisää Huoleton Premium -palvelusta