Hakukoneoptimointi

Huippuoptimoija palveluksessasi

Kaikki eivät ole voittajia

Äiti valehteli. Kukaan meistä ei ole lähimainkaan niin erityinen, kuin meille on  uskoteltu. Tämä käy parhaiten ilmi Googlen tilastoissa – etusivulle eivät yksinkertaisesti mahdu kaikki. Itse asiassa sinne mahtuu tasan kymmenen. Kaikki muut olisivat yhtä hyvin voineet jäädä kotiin. Tilastojen mukaan hakukoneoptimoinnissa vain mitalisijoilla on väliä. 67 % kaikista maailman nettisivuvierailuista tapahtuu klikkaamalla viittä ensimmäistä hakutulosta. Vain 5 % surffaajista vaivautuu klikkaamaan seuraavaa sivua hakutuloksista.

Fakta on, että tälläkin hetkellä kilpailijasi pistävät euroja tiskiin päästäksesi yrityksesi edelle hakukonetuloksissa. Siihen nimittäin voi vaikuttaa. Käytämme hakukoneoptimoinnissa aidosti Suomen eliittioptimoijia. Se nyt vain on niin, että optimoijamme ovat muita mainostoimistoja reilusti tasokkaampaa.

Kerro meille omat hakusanasi. Analysoimme sanat ja teemme ehdoituksemme sanoista mitkä todennenäkoisesti tuottavat konversioita. Me autamme kotisivusi  löytymään ainoassa paikassa, jolla on väliä! Etusivulla.

Optimoija esittelyssä

Vesa Nippala, eLuotsi

Vesalla on 20 vuoden kokemus verkkosivustojen ja verkkoliiketoiminnan kehittämisestä. Hänen edellinen yrityksensä ProsperCart Oy toteutti vuosien aikana yli 400 verkkoliiketoiminnan kehityshanketta, joten hän on ollut kehittämässä hyvin monien eri toimialojen verkkokauppoja ja verkkosivustoja. ProsperCartin liiketoiminnan Vesa myi vuonna 2016 Oscar Software Oy:lle. Vesa on vuosien varrella aktiivisesti vahvistanut osaamistaan verkkoliiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä aiheista, erityisesti hakukoneoptimoinnista ja konversiotason parantamisesta. Hakukoneoptimoinnista Vesa innostui tosissaan vuonna 2008, kun sai muutamassa kuukaudessa kolminkertaistettua silloisen verkkokauppansa kävijämäärän ja liikevaihdon tekemällä hakukoneoptimointia. Nippala on kirjoittanut useita oppaita hakukoneoptimoinnista ja verkkoliiketoiminnasta sekä toiminut kouluttajana näihin teemoihin liittyen. Hänen vahvuutensa ovat syvällisen hakukoneoptimointi-osaamisen lisäksi erityisesti verkkoliiketoimintaosaamisen, näkemyksen ja kokemuksen monipuolisuus verkkopalveluiden kehittämisessä. Vesa oli ehdolla Paytrailin järjestämässä äänestyksessä, kun valittiin Suomen Vuoden 2017 Verkkokauppa-alan Vaikuttajaa. Vesa tekee myös WP-sivustoja josta hyvänä esimerkkinä on Vesan koodaama Punttis.com sivusto.
Ota yhteyttä!