Google-mainonta

Tuottavaa markkinointia netissä

Mainontaa, joka tuottaa sinulle asiakkaita

Google Ads- tekstimainokset, Display ja Uudelleenmarkkinointi sekä Youtube-mainonta

Google on Suomen käytetyin hakukone ja suomalaiset tekevät Googleen hakuja päivittäin noin 30 miljoonaa. Google-tuotantomme toimii Google Partners -merkin alla. Tämä takaa laadun ja sen, että teemme mainonnan Googlen järjestelmiin aina viimeisimmän teknologian mukaisesti.

Teemme Googlen Ads (aiemmalta nimeltään Google AdWords), Remarketing- ja Display- eli bannerimainonnan sekä Youtube-mainonnan asiakkaamme puolesta aina tarkoin kohdistetusti ja toimitamme raportit kampanjoiden toimivuudesta. Raportoimme kaikki Google-mainonnan ja Youtube-mainonnan osa-alueet asiakkaillemme kerran viikossa.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää, annamme myös refenssit aina erikseen asiakaskohtaisesti.

”Olemme todella tyytyväisiä Ojakadun Mainostoimistoon. Asiakkailta saamamme palaute mainonnan laadusta on ollut erinomaista, joten tulemme jatkossakin tekemään markkinointiin liittyvät asiat heidän kanssaan.”
Pasi Oinonen, Omistaja, Automaalaamo P. Oinonen Oy

”Olemme käyttäneet Ojakadun mainostoimiston palveluita, sillä heillä on erittäin hyvä ja käytännönläheinen lähestymistapa digitaaliseen mainontaan. On ollut kannaltamme erittäin viisas ratkaisu ulkoistaa digimarkkinointi Ojakadun mainostoimistolle.”

Petri Heinola, COO, Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

”Ojakadun mainostoimisto hoitaa kotisivujemme ylläpidon ja hakukoneoptimoinnin. Myös kokonaisvaltainen hakukonemarkkinointi ja kampanjat hoituvat heidän kauttaan tulosta tuoden. Olemme tyytyväisiä Ojakadun Mainostoimistoon ja käytämme heidän palveluitaan jatkossakin.”

Eeva Ritala, Toimitusjohtaja, Lasitalo Oy

”Kotisivujen uudistamisen yhteydessä sivut muokattiin toimimaan myös mobiilissa. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta omilta asiakkailtamme kotisivuistamme ja yritysvideosta, joten jatkamme yhteistyötä Ojakadun Mainostoimiston kanssa mielellämme.”

Olavi Laine, Toimitusjohtaja, Kesair Oy

Kampanjasivut

Mainoskampanjaan voidaan myös rakentaa kampanjasivuja, joihin pääsee vain Google-kampanjoiden kautta. Kokemuksesta tiedämme, että yksilöidyllä kampanjasivulla päästään huomattavasti parempiin tuloksiin: tuotot ovat parhaimmillaan jopa 250% parempia verrattuna kampanjoihin, joissa ei käytetä erillistä kampanjasivua. Kampanjasivut räätälöidään aina asiakas- ja kampanjakohtaisesti.

Kampanjasivun avulla voidaan mainostaa erityistä tarjoushintaa (joka ei löydy kotisivujen kautta) tai yksittäistä tuotetta/palvelua, joka halutaan kohdennetusti nostaa esiin yrityksen muiden palvelujen joukosta. Erillisen sivun avulla pystytään mainos ja tuote myös kohdistamaan tarkemmin halutulle kohderyhmälle. Esimerkissä asiakkaamme kampanjasivu, jolla nostettiin yksittäinen tuote esille kesän ajaksi.

Esimerkki kampanjasivu

Miten Google-mainonnan prosessi meillä etenee?

  • Yhteydenottopyynnön jälkeen sovimme palaverin, jossa asiakkaan kanssa käydään yhdessä läpi mainonnan tarpeet ja eri toteutusvaihtoehdot sekä asetetaan tavoitteet toteutettavalle kampanjalle
  • Määritellään varsinaisen kampanjan toteutustapa, kesto ja laajuus sekä sisältö
  • Sitoudumme asiakkaamme tavoitteisiin ja kampanjan käynnistyttyä optimoimme mainontaa aina tarpeen vaatiessa tuloksien saavuttamiseksi
  • Huolehdimme koko kampanjan ajan, että asiakkaamme saa viikoittain tarpeellisen tiedon mainonnan toimivuuudesta

Digitaalinen markkinointi, joka toimii asiakkaamme hyväksi, on meille kunnia-asia. Kampanjasi tehdään aina yksilöidysti yrityksesi tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti. Henkilökuntamme on ollut rakentamassa Google-mainontaa jo vuodesta 2007 ja kokemusta on kertynyt sadoista isoista ja pienistä toteutuksista. Me varmistamme, että näyt asiakkaillesi haluamallasi tavalla.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!
Hakukoneoptimointi palvelu!