Google-mainonta

Tuottavaa markkinointia netissä

Google-mainontaa, joka tuottaa sinulle asiakkaita

Google Ads -hakusanamainonta, Display ja Uudelleenmarkkinointi sekä Youtube-mainonta

Google on mullistanut ihmisten tavan etsiä tietoa ja tuotteita. Suomalaiset etsivät tietoa Googlesta päivittäin noin 30 miljoonaa kertaa: eli keskimäärin jokainen googlaa monta kertaa päivässä. Tämä on uudistanut asiakkaiden ostopolun. Hyvin usein tuotteiden ja palveluiden ostaminen alkaa Googlesta. Tuotteista ja palveluista etsitään tietoa ja ongelmiin etsitään ratkaisuja – olisiko sinun yritykselläsi ratkaisu jonkun potentiaalisen asiakkaan googlaamaan ongelmaan? Jos haluat olla kilpailussa mukana, sinun täytyy näkyä Googlessa liiketoiminnan kannalta tärkeillä hakusanoilla. Me autamme yrityksesi Googleen. Teemme tuloksellista Google-mainontaa ja hakukoneoptimointia. Lisäksi teemme Googlessa Display-mainontaa, Uudelleenmarkkinointia ja Youtube-mainontaa.

Google-tuotantomme toimii Google Partners -merkin alla. Tämä takaa laadun ja sen, että teemme mainonnan Googlen järjestelmiin aina viimeisimmän teknologian mukaisesti.

Teemme Googlen Ads (aiemmalta nimeltään Google AdWords), Remarketing- ja Display- eli bannerimainonnan sekä Youtube-mainonnan asiakkaamme puolesta aina tarkoin kohdistetusti ja toimitamme raportit kampanjoiden toimivuudesta. Raportoimme kaikki Google-mainonnan ja Youtube-mainonnan osa-alueet asiakkaillemme kerran viikossa.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää, annamme myös referenssit aina erikseen asiakaskohtaisesti.

”Olemme todella tyytyväisiä Ojakadun Mainostoimistoon. Asiakkailta saamamme palaute mainonnan laadusta on ollut erinomaista, joten tulemme jatkossakin tekemään markkinointiin liittyvät asiat heidän kanssaan.”
Pasi Oinonen, Omistaja, Automaalaamo P. Oinonen Oy

”Olemme käyttäneet Ojakadun mainostoimiston palveluita, sillä heillä on erittäin hyvä ja käytännönläheinen lähestymistapa digitaaliseen mainontaan. On ollut kannaltamme erittäin viisas ratkaisu ulkoistaa digimarkkinointi Ojakadun mainostoimistolle.”

Petri Heinola, COO, Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

”Ojakadun mainostoimisto hoitaa kotisivujemme ylläpidon ja hakukoneoptimoinnin. Myös kokonaisvaltainen hakukonemarkkinointi ja kampanjat hoituvat heidän kauttaan tulosta tuoden. Olemme tyytyväisiä Ojakadun Mainostoimistoon ja käytämme heidän palveluitaan jatkossakin.”

Eeva Ritala, Toimitusjohtaja, Lasitalo Oy

”Kotisivujen uudistamisen yhteydessä sivut muokattiin toimimaan myös mobiilissa. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta omilta asiakkailtamme kotisivuistamme ja yritysvideosta, joten jatkamme yhteistyötä Ojakadun Mainostoimiston kanssa mielellämme.”

Olavi Laine, Toimitusjohtaja, Kesair Oy

Miten Google-mainonnan prosessi meillä etenee?

  • Yhteydenottopyynnön jälkeen sovimme palaverin, jossa asiakkaan kanssa käydään yhdessä läpi mainonnan tarpeet ja eri toteutusvaihtoehdot sekä asetetaan tavoitteet toteutettavalle kampanjalle
  • Määritellään varsinaisen kampanjan toteutustapa, kesto ja laajuus sekä sisältö
  • Sitoudumme asiakkaamme tavoitteisiin ja kampanjan käynnistyttyä optimoimme mainontaa aina tarpeen vaatiessa tuloksien saavuttamiseksi
  • Huolehdimme koko kampanjan ajan, että asiakkaamme saa viikottain tarpeellisen tiedon mainonnan toimivuudesta

Digitaalinen markkinointi, joka toimii asiakkaamme hyväksi, on meille kunnia-asia. Kampanjasi tehdään aina yksilöidysti yrityksesi tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti. Henkilökuntamme on ollut rakentamassa Google-mainontaa jo vuodesta 2007 ja kokemusta on kertynyt sadoista isoista ja pienistä toteutuksista. Me varmistamme, että näyt asiakkaillesi haluamallasi tavalla.

Ota yhteyttä, Jukkaan!
Hakukoneoptimointi palvelu!