Yritysvideot

Yritysvideo tavoittaa asiakkaasi mieleenpainuvalla tavalla. Se esittelee ideasi tavalla, jota sanat tai yksittäiset valokuvat eivät voi välittää.

Anna meidän kertoa tarinasi

Markkinoinnin ammattilaisten mielestä videomainos on paras tapa siepata asiakkaan huomio. Nettiajan ihminen on luonteeltaan utelias ja painamme mielellämme play-nappulaa. Kolme neljästä napauttaakin nettivideon pyörimään sellaisen nähdessään.

Firman imago määräytyy jo yritysvideon ensimmäisillä sekunneilla. Jos video vaikuttaa epäammattimaiselta, mielikuvaa on hankala paikata myöhemmin. Videon pitää myös inspiroida ensimmäisen kymmenen sekunnin aikana, tai se jää tutkimusten mukaan katsomatta. Puolet teknologia-alan päätöksentekijöistä pitävät videon ulkonäköä kriittisenä ostopäätöksen kannalta. Laadukas jälki kertoo tekijän ottavan roolinsa vakavasti.

Videon tekijöillämme on yli kaksikymmentä vuotta osaamista alalta. Nämä ammattilaiset hoitavat yritysvideot ja mainosvideot mihin tahansa tarkoitukseen, oli sitten kysymys messuista, live-streamistä tai sosiaalisesta mediasta. Palvelu kattaa myös videon markkinoinnin, ettei laadukkaasti tehty video huku hakutulosten alle. Ja koska suuri osa netin selaamisesta tehdään nykyään kännykällä, tuotos pyörii tietysti myös kaikilla älylaitteilla.

Yhteistyö Ojakadun Mainostoimisto & MediaStage

MediaStagen ja Ojakadun Mainostoimiston yhteistyö on yrityksellesi tai  yhteisöllesi optimaalinen markkinointityöväline: audiovisualisoidaan viestisi niin että se näkyy ja kuuluu. Olli Perttula  MediaStagesta on audiovisuaalisen alan monitoimija.  Ollille kuva ja ääni ei ole pelkkä työ vaan intohimo. Pitkän linjan ammattilaisena audiovisuaaliset lainalaisuudet ovat  tulleet hänelle tutuiksi niin sisällöllisesti kuin teknisesti. Ollin yrityksen MediaStagen kuvaamaa ja editoimaa materiaalia voit  nähdä televisiossa tai menestyvien yritysten sivuilla.

ASIAKKAITA:
Tays, Kids Factory, Tamtron, Sasky, Opetushallitus, UKK-Instituutti, Arktiset Aromit, Labkotec.

Videopalveluitamme

  • Live-striimaus
  • Tapahtumataltioinnit
  • Yritysvideot
  • Somevideot
  • Mainosvideot
  • Messuvideot
  • Opetusvideot
  • llmakuvaus
  • Äänitys -ja editointipalvelut
Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa!
Haluatko että hoidamme videosi Youtube-mainonnan?