Kotisivut

Yrityksesi käyntikortti

Kotisivut ovat yrityksesi koti

Toimivathan yrityksesi kotisivut jokaisella laitteella? Ulkoasultaan hienotkin sivut saavat asiakkaan repimään hiuksiaan, jos sivut eivät avaudu oikein tabletilla tai puhelimella. Responsiiviset WordPress-sivut eli mobiilioptimoidut kotisivut skaalautuvat näytön koon mukaan ja tuovat kävijöille paremman käyttäjäkokemuksen ja ne auttavat sinua myös näkymään paremmin Googlen ilmaisissa hakutuloksissa.

Kauttamme saat sivuillesi aina myös perustasoisen hakukoneoptimoinnin, jolloin sivustosi näkyy Googlen hauilla sekä vuoden serveripalvelun.

WordPress-sivujen päivityspalvelu 12 kk.

  • Estääksesi murtautumiset sivuillesi kannattaa suosia viikon tai kahden viikon päivityssyklejä.
  • Lisäosat ja teemat on hyvä päivittää tasaisin väliajoin.
  • Päivityksessä on hyvä ottaa huomioon varmuuskopion ottaminen ennen päivitystä.
  • Varmuuskopiointi estää väärin menneen päivityksen työlään järjestelmän palautuksen.

Mikäli kiinnoistut antamaan WordPress-sivusi päivityksen ammattilaiselle niin ota yhteyttä!

Miksi valita meidät?

  • Henkilökunnalla 22 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista

  • Henkilökunta on ollut mukana toteuttamassa yli 3000 yrityksen markkinointia.

  • Toimipisteemme on Tampereella ja palvelemme koko Suomen alueella.

  • Koodareillamme on kokemusta satojen WordPress sivujen tekemisestä.

Mitä asiakkaat meistä sanovat?

”Olemme todella tyytyväisiä Ojakadun Mainostoimistoon. Asiakkailta saamamme palaute mainonnan laadusta on ollut erinomaista, joten tulemme jatkossakin tekemään markkinointiin liittyvät asiat heidän kanssaan.”

Pasi Oinonen, Omistaja, Automaalaamo P. Oinonen Oy

”Olemme käyttäneet Ojakadun mainostoimiston palveluita, sillä heillä on erittäin hyvä ja käytännönläheinen lähestymistapa digitaaliseen mainontaan. Kun jouduimme kaksi vuotta sitten tilanteeseen, jossa markkinoinnin suunta sekä kohderyhmä piti vaihtaa ja ottaa nopeasti haltuun, niin se sujui heidän kanssaan erinomaisesti ja tuottaa edelleen hyviä tuloksia. On ollut kannaltamme erittäin viisas ratkaisu ulkoistaa digimarkkinointi Ojakadun mainostoimistolle.”

Petri Heinola, COO, Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

”Ojakadun mainostoimisto hoitaa kotisivujemme ylläpidon ja hakukoneoptimoinnin. Myös kokonaisvaltainen hakukonemarkkinointi ja kampanjat hoituvat heidän kauttaan tulosta tuoden. Olemme tyytyväisiä Ojakadun Mainostoimistoon ja käytämme heidän palveluitaan jatkossakin.”

Eeva Ritala, Toimitusjohtaja, Lasitalo Oy

”Kotisivujen uudistamisen yhteydessä sivut muokattiin toimimaan myös mobiilissa. Samalla teetimme yritysvideon, jonka toteuttaminen sujui hyvin. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta omilta asiakkailtamme kotisivuistamme ja yritysvideosta, joten jatkamme yhteistyötä Ojakadun Mainostoimiston kanssa mielellämme.”

Olavi Laine, Toimitusjohtaja, Kesair Oy

Referenssejämme