Google-mainonta

Google adwords tekstimainokset, Display ja Uudelleenmarkkinointi

Google on Suomen käytetyin hakukone ja suomalaiset tekevät Googleen hakuja päivittäin noin 30 miljoonaa. Google-tuotantomme toimii Google Parners logon alla Tämä takaa laadun ja sen että teemme mainonnan Googlen järjestelmiin aina viimeisimmän teknologian mukaisesti. Refenssit annamme asiakaskohtaisesti. Teemme Googlen Adwords/Remarketing ja Display (banneri)-mainonnan asiakkaamme puolesta aina tarkoin kohdistetusti ja toimitamme raportin kampanjoiden toimivuudesta.

Tutustu Googlen uutisiin YouTubesta:

Google Partners HOAs

Google Adwords (tekstimainokset)

Toimii silloin, kun haluat maksaa vain tuloksista; siitä että asiakas siirtyy kotisivuillesi hakusanamainonnan kautta. Google Adwordsin avulla voimme ohjata sivuillesi uusia asiakkaita mailmanlaajuisesti tai paikallisesti haluamillasi tuotteilla ja palveluilla. Mainontasi näkyy sillä hetkellä kun asiakas hakee kyseisiä tuotteita tai palveluita.

Google Display (bannerimainokset, videomainokset, tekstimainokset)

Voimme käyttää Goole Display-verkostossa monenlaista mainosmuotoa. Perinteistä kuvamainontaa, tekstimainoksia, mobiilimainontaa, videomainoksia ja animaatoita jotka suosittelemme tehtäväksi HTML5:si, jotta ne näkyvät myös esim. ipadilla. Display-verkosto eroaa Google Adwordsistä siten, että ihmiset eivät ole silloin hakemassa tuotteitasi tai palveluita vaan heidän verkossa käyttämiinsä palveluihin tuodaan heitä kiinnostavia mainoksia. Mainonnan voi kohdistaa sivustojen, aihealueen, hakusanojen tai aihepiirien mukaan.

Google Remarketing eli uudelleenmarkkinointi

Uudelleenmarkkinoinnin eli remarketingin avulla voit näyttää mainoksia ihmisille, jotka ovat vierailleet sivustollasi tai käyttäneet mobiilisovellustasi aikaisemmin. Jos ihmiset esimerkiksi lähtevät sivustoltasi ostamatta mitään, voit tavoittaa heidät uudelleen näyttämällä aiheeseen liittyviä mainoksia, kun he selaavat verkkosivuja, käyttävät mobiilisovelluksia tai tekevät hakuja Googlessa.

Dynaaminen uudelleenmarkkinointi on vielä tätäkin edistyneempää, sillä se ottaa mainoksiin mukaan tuotteita tai palveluja, joita ihmiset ovat katselleet sivustollasi. Vaikka dynaaminen uudelleenmarkkinointi vaatii lisävaiheita, kuten muokattujen parametrien lisäämistä sivuston tunnisteeseen ja syötteen luomista, se kannattaa. Sen avulla voi näyttää mukautettuja, aiempaa tehokkaampia mainoksia.

Ojakadun Mainostoimisto

Osoite: Ojakatu 1, 33100 Tampere
Aukiolo: 8:00 – 17:00
Puhelin: 040 193 8688
Sähköposti: asiakaspalvelu@ojakadunmainostoimisto.fi

Lähetä viesti lomakkeella

Nimi*

Sähköpostiosoite

Kotisivun www-osoite

Puhelinnumero

Please leave this field empty.

Viestisi