Yritysvideot

Yritysvideot tavoittaa asiakkaasi mieleenpainuvalla tavalla. Se esittelee ideasi tavalla, mitä sanat tai kuvat eivät voi välittää.

Yritysvideot tavoittaa asiakkaasi mieleenpainuvalla tavalla. Se esittelee ideasi tavalla, mitä sanat tai kuvat eivät voi välittää. Kun haluat kertoa tarinasi asiakkaillesi, henkilökunnallesi tai sidosryhmillesi, saat kerrottua sen kiinnostavalla tavalla yritysvideon avulla.

Käytämme ilmakuvausta tehokeinona erilaisiin videoprojekteihin sekä tuotekuvauksiin. Käytössämme on useita laitekokonaisuuksia joista valitsemme parhaat mahdolliset laitteet kuvausten tekemiseen 4K resoluutiolla. Teemme kuvaukset kahden hengen tiimillä, missä toinen hallitsee kameraa ja toinen kopteria. Kovakaan tuuli ei haittaa kuvauksemme laatua, koska hallitsemme ilmakuvauksen haasteet monipuolisesti.

Videokuvaukset kuvataan pääosin Mövi handheld-kuvanvakaajalla, millä kuviin saadaan elokuvallinen tunnelma. Kamerana Canon 7d-järjestelmäkamera tai jokin vastaava. Video kuvataan fullhd-resoluutiolla. Tarvittaessa mukana myös kevyt valokalusto millä voidaan valaista sisätiloja.

Toteutamme myös uusinta teknologiaa hyödyntävät 360-asteiset videot. Youtube ja Facebook tukee nykypäivänä myös tätä videointimuotoa. Vuonna 2015 esimerkiksi Itsenäisyyspäivän vastaanoton jatkot kuvattiin tällä tekniikalla.

Ojakadun Mainostoimisto

Osoite: Ojakatu 1, 33100 Tampere
Aukiolo: 8:00 – 17:00
Puhelin: 040 193 8688
Sähköposti: asiakaspalvelu@ojakadunmainostoimisto.fi

Lähetä viesti lomakkeella

Nimi*

Sähköpostiosoite

Kotisivun www-osoite

Puhelinnumero

Please leave this field empty.

Viestisi